Cartofi și ceapă coapte în jar

de Panacris in Mancaruri de post, 5 Aug 2013 | 6531 vizualizari

 

Nu e cine știe ce preparat, dar vă asigur că e foarte delicios și sățios!

 

INGREDIENTE

  • cartofi roșii de Covasna cca. 8 bucăți,
  • ceapă galbenă de Buzău cca. 4 bucăți,
  • margarină sau ulei de măsline,
  • mirodenii ( cimbru, rozmarin, maioran, oregano, busuioc),
  • sare iodată,
  • folie de aluminiu.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi și ceapă coapte în jar:

Cartofii se spală, se crestează în două, se ”masează” cu margarină sau ulei. Mirodeniile se amestecă cu puțină sare, și se presară peste cartofi. Aceștia se împachetează în folie și se pun la copt în jar încins cca. 30 de minute. Ceapa se crestează în patru, se învelește în folie și se pune la copt lângă cartofi;)Legumele se servesc fierbinți ca atare sau alături de ciuperci preparate de asemenea la grătar;) Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi și ceapă coapte în jar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tocinei de cartofi